Privatna osnovna škola Epoha među najuspješnijim tvrtkama u 2022. godini u kategoriji osnovnog obrazovanja

Uključivanjem u projekt „99 najuspješnijih“ portala Financije.hr, OŠ Epoha zauzela je šesto mjesto prema dobiti i sedmo mjesto prema prometu u prethodnoj godini

Projekt „99 najuspješnijih“ portala Financije.hr predstavlja službenu listu tvrtki koje su ostvarile najbolje poslovne rezultate prema ukupnim prihodima u prethodnoj godini, te su prepoznate kao najbolje i najpouzdanije u svojoj grani poduzetništva u Hrvatskoj. Financije.hr, u partnerstvu s bonitetnom kućom CompanyWall od samog početka projekta koristi službene podatke prikupljene od FINA-e za obradu podataka, a ovaj sveobuhvatan pristup osigurava objektivnost i pouzdanost rangiranja.

OŠ Epoha izborila se za visoko 6. mjesto po dobiti i 7. mjesto po prometu u 2022. godini u djelatnosti osnovnog obrazovanja. Ova prestižna pozicija potvrda je posvećenosti ove privatne škole izvrsnosti, kvaliteti obrazovanja te dugogodišnjem trudu i zalaganju svojih zaposlenika uz veliku podršku roditelja i povjerenja učenika.

„Iako smo mlada škola, naši su ciljevi postavljeni i misija jasna te na ostvarenju istog predano radi cijeli tim Epohe – osnivačice, stručni tim i učitelji što se u konačnici vidi u poslovnim rezultatima. Iznimno smo ponosne na ovo priznanje koje nam daje dodatni vjetar u leđa. Potvrđuje nam da gradimo ustanovu koja osigurava individualni pristup svakom djetetu, usmjerenost i na odgoj, a ne samo na obrazovanje, što jednako cijene i roditelji i djeca“,

izjavile su osnivačice Epohe Renata Brekalo i Lea Brezar.

Osnovna škola Epoha nastavlja s predanošću pružati visokokvalitetno obrazovanje te se raduje budućim izazovima i postignućima.

24 sata, prilog 2020

Naše prvo TV gostovanje

Mreža TV, Ljudi koji čine razliku

Epoha, privatna osnovna škola kreće s radom

Projekt “Autobiografije u nastavi”

Naš prvi intervju nakon osnivanja u Deutsche Welle, 2020

Grazia, Top priča

Lider, intervju