Upis učenika u srednju školu

Epoha, privatna gimnazija s pravom javnosti (u daljnjem tekstu: Škola) upisuje:

  • 16 učenika u prvi razred po programu jezične gimnazije, u jednom razrednom odjeljenju u trajanju od 4 godine. Učenici se u Školu upisuju koristeći Nacionalni informacijski sustav prijava i upisa u srednje škole (NISPUSŠ) na web stranici www.upisi.hr.
  • Učenike u 2. razred srednje škole. Sve informacije za upis u starije razrede možete dobiti na email. info@epoha.hr.

Učenicima je obavezni prvi strani jezik Engleski, a drugi Njemački. U školi učenici uče i Talijanski jezik, kao izborni.

Ugovor o školovanju potpisuju oba roditelja, dostavlja se mailom na info@epoha.hr i osobno prema prethodnoj najavi.

Upis učenika u osnovnu školu

Obavijest o upisu u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2021./2022. na području Grada Zagreba

 

            Upis djece u I. razred osnovne škole za školsku godinu 2022./2023. obavljat će se u svim osnovnim školama na području Grada Zagreba odmah po obavljenim pregledima.           

U I. razred osnovne škole upisivat će se djeca koja do 1. travnja 2021. godine navršavaju 6 godina života (zaključno na dan 31. ožujka 2022. godine).

Prije upisa u I. razred, roditelj/skrbnik obvezan je dogovoriti termin pregleda za dijete u ambulanti nadležnog školskog liječnika radi utvrđivanja njegovog psihofizičkog stanja, a potom i u osnovnoj školi koju će dijete pohađati prema upisnom području.

Za dijete koje nije školski obveznik, a koje će tijekom 2021. godine navršiti šest godina života, roditelj/ skrbnik može u područnom uredu gradske uprave, sukladno djetetovoj prijavi prebivališta/boravišta, podnijeti zahtjev za prijevremeni upis u I. razred. Za dijete koje je pohađalo predškolsku ustanovu roditelj/skrbnik dužan je, uz zahtjev za prijevremeni upis djeteta, priložiti i mišljenje stručnog tima predškolske ustanove o psihofizičkom stanju djeteta.

Pri upisu u I. razred osnovne škole roditelj/skrbnik djeteta dužan je predočiti školi:

  1. mišljenje stručnog povjerenstva o utvrđenom psihofizičkom stanju djeteta za upis u I. razred i
  2. ukoliko je riječ o prijevremenom upisu u I. razred, Rješenje kojim se to odobrava.

Epoha, osnovna škola s pravom javnosti (u daljnjem tekstu: Škola) upisuje učenike od 1-4 razreda.

Učenici se upisuju u Školu prijavom u Malu školu tj. kroz upoznavanje s načinom rada Epohe, privatne osnovne škole u trajanju od 10 susreta. Predbilježbe za Malu školu vrše se putem maila info@epoha.hr.

Važni datumi za upis djece u Epohu:

  • potrebno se najaviti mailom ili telefonski za inicijalni razgovor
  • predbilježbe za Malu školu do 15.2.2022.
  • upisi djece od drugog do četvrtog razreda traju do kraja prvog polugodišta, iznimno i tijekom cijele školske godine.

Upisi za djecu od sedmog do osmog razreda

Nakon objave informacije o upisu djece u više razrede te upita roditelja za upis u sedmi i osmi razred, molimo sve zainteresirane roditelje da nam se jave putem kontakt forme.

Ime i prezime
Obavezan unos

Školarina

Školarina za osnovnu školu za školsku godinu 2021/22 iznosi 15.600,00 kn, a za srednju školu iznosi 25.000,00 kn.

Školarina uključuje organizaciju redovne, dopunske i dodatne nastave, udžbenike, rad u radionicama, ulaznice za posjete scenskim predstavama, muzejima, galerijama, kulturnim spomenicima i kulturnim institucijama u Zagrebu, koje škola organizira kao dio nastavnog procesa.

Školarina ne uključuje učenički pribor i troškove stručnih putovanja. Iznos školarine moguće je platiti u ratama prema dogovoru s upravom Škole.

Škola organizira topli obrok za djecu (doručak i ručak). U ponudi su prema potrebi i alergijski, vegetarijanski i veganski obroci. Školarina ne uključuje topli obrok.